10 parasta onnen talismaania

Onnen talisman auttaa houkuttelemaan elämääsi hyvän olosuhteiden yhdistelmän ja muuttamaan sen parempaan suuntaan. Sopivimman symbolin valitseminen ja oikea sijoitus auttaa sinua saavuttamaan onnellisen ja harmonisen elämän ja täyttämään vaalitut toiveesi.

riipus onnen amulettina

Luonnolliset onnen symbolit

Ihmiset yrittivät houkutella onnellisuutta elämäänsä käyttämällä luonnonmateriaaleissa olevia pyhiä symboleita sisältäviä kuvia. Onnen amuletti koostui "onnellisista" kasveista ja yrteistä, joiden ominaisuuksia paransivat maagiset salaliitot. Ihastuneiden talismaanien erityinen energia auttoi saavuttamaan halutun tällaisten esineiden avulla, jos kannat niitä jatkuvasti mukanasi tai asetat ne taloon.

Kasveja

Monet kasvimaailman symbolit antavat sinun valita sinulle sopivimman amuletin onnea varten:

  1. Bambu symboloi kasvua ja voittoa, sitä ei turhaan kutsuta "ystävyysbambukseksi". Kasvi saadaan lahjaksi tai ostetaan sijoittamalla se talon itäosaan.
  2. Apilaa pidetään perinteisesti irlantilaisena symbolina, mutta se tuo onnea nelilehtisen kasvin muodossa kaikille siihen uskoville.
  3. Tammenterho karkottaa tehokkaasti pahoja henkiä ja suojaa kotia.

Eläimet

Eläinhahmojen joukossa onnea tuovan symbolin valinta voi vaihdella:

  1. Scarab - muinainen egyptiläinen onnen symboli, joka personoi auringonnousun, se ehdottaa oikeaa valintaa vaikeissa tilanteissa.
  2. Hevonen symboloi kovaa työtä ja harmonian saavuttamista kovan työn tuloksena, auttaa voittamaan ja menestymään uralla.
  3. Lohikäärme tukee johtajuusominaisuuksia, auttaen ilmaisemaan itseään työssä ja luovassa toiminnassa.
  4. Kanin tassut, krokotiilin hampaat, karhun kynsi suojaavat omistajaansa ja tekevät hänet onnelliseksi.

kiviä

Onnelliset mineraalit ja jalokivet valitaan syntymäajan ja horoskooppimerkin perusteella. Ennen kuin niitä käytetään onnen viehätysvoimana, ne on puhdistettava mahdollisten negatiivisen energian kertymien poistamiseksi ja onnesta latautumisesta.

Onnennumerot

Jokainen henkilö valitsee numerosarjan houkuttelemaan onnea yksilöllisesti erityisten laskelmien perusteella, jotka numerologian tiede kertoo hänelle. Onnellisena pidetään myös syntymälukua ja intuitiivisesti valittuja numeroita, jotka tuovat onnea.

10 parasta onnen talismaania

Avain

Avainta voidaan käyttää amulettina, se symboloi kaikkien ovien avaamista ja esteiden voittamista. Talismanin kultainen väri ja sen houkutteleva veistetty muoto ovat suositeltavia.

Tärkeä! Mitä useampia ovia avain avaa, sitä vahvempi amuletti on.

Solmuja onneen

Nodulaarisen magian amuletit voivat olla onnen ja onnen magneetti: solmujen lukumäärä ja tyyppi liittyvät suoraan tietyn elämänalueen parantamiseen. Talismaaneja säilytetään taskussa tai kukkarossa, ja onni kääntyy varmasti sinua kohti.

sidotut solmut onnenkoruiksi

Kolikon riipus

Rahan energia pystyy houkuttelemaan onnellisuutta aineellisessa mielessä niille ihmisille, jotka yhdistävät onnen taloudelliseen turvaan. Kolikkoa pidetään kukkarossa tai riipuksena kaulassa.

Naurava Buddha

Buddhan tai jumalan Hottei-hahmo, jolla on iso vatsa, on tunnettu kiinalainen onnen ja toiveiden täyttymisen symboli. Se sijoitetaan koilliseen rakkauden onnea varten, pohjoiseen uran kasvua varten, kaakkoon taloudellisen onnen vuoksi.

Hevosenkenkä

Hevosenkenkä houkuttelee tehokkaasti onnea ja aineellista hyvinvointia elämään. On tärkeää löytää se tai saada se lahjaksi, mutta ei ostaa. Positiivisen energian keräämiseksi talismani asetetaan sarvet ylöspäin, mikä tarkoittaa, että talo on täysi kulho.

Pin

Kärki alaspäin kiinnitetty tappi on luotettava suojasymboli, joka torjuu epäonnea. Sitä käytetään vaatteiden päällä tai kiinnitetään johonkin talon huoneista, jotta kukaan ei näe sitä.

Elefanttihahmo

Elefantti symboloi luottamusta, vakautta, luottamusta tulevaisuuteen ja vaurautta. Sitä käytetään perheen amulettina valitsemalla hahmo, jolla on kohotettu runko.

Tärkeä! Elefantti auttaa kehittämään kauneuden tunnetta ja toteuttamaan kaikki luovat ideat.

Pentagrammi

Pentagrammin symboli toi onnea ja onnea kotiin tehokkaan suojan ansiosta vaurioilta ja pahalta silmältä. Tärkein asia, joka on muistettava tehtäessä, on, että linjat eivät katkea ja sulje ympyrään, muuten talisman on tehoton.

Motanka chrysalis

Käsin monivärisistä langoista valmistettu motanka-nukke on suunniteltu tuomaan onnea taloon. Se on tehty kasvottomaksi, jotta se ei ilmennä tietyn henkilön piirteitä.

motanka chrysalis onnen amulettina

Pussi

Erityisesti täytetty kangaskassi kerää siihen talon positiivista energiaa hyvinvointia varten. Kuivat yrtit, viljat, kolikot, sokeri, pisara vahaa laitettiin pussiin ja sidottiin punaisella langalla.

Onnen hurmaa eri kulttuureissa

Onnellisuuden talismaanien ulkonäkö vaihtelee eri maissa:

  1. Slaavit palvoivat jumaliaan ja omistivat heille luonnonmateriaaleista valmistettuja talismaaneja, pyysivät apua, hyvää satoa ja onnellista perhe-elämää. Siellä oli naaras- ja miesamuletteja, Yarovik, Svarogin vasara, Perunin kirves kuuluivat miehille ja Lunnitsa, Makosh, Ladan tähti kuuluivat naispuolisiin.
  2. Muslimeille Crescent toi onnea.
  3. Juutalaisten kansojen keskuudessa onnen talisman on Daavidin tähti.
  4. Intiaanit loivat onnea varten Dreamcatcherin.
  5. Kiinalaisia onnen amuletteja pidetään perinteisesti kolmivarpaisina rupikonnana, talismankiteinä.
  6. Egyptiläiset onnensymbolit olivat jumalten hahmot ja skarabekuoriainen.

Kuinka tehdä onnen amuletti omin käsin

Suurimman voiman saavat omalla kädellä tehdyt esineet. Tätä varten voidaan käyttää useita tekniikoita:

  1. Puuveistos. Tästä materiaalista valmistetaan sopivan muotoisia amuletteja ja käytetään symboleja amuletin valmistustarkoituksen mukaan. Valmiista talismania käytetään riipuksen tai avaimenperän muodossa.
  2. Pahvi. Siihen on piirretty onnenriimut Fehu, Soulu, Vunyo, riimuyhdistelmät ovat tehokkaimmat.
  3. Vehnänjyvät rullataan vahaksi yhdistäen ne kuivatun ruohon ja pisara luonnonhunajaan.

Tällaista hurmaa käytetään kangaslaukussa, jotta se on aina mukanasi.

Kuinka säilyttää ja käyttää

Talismaaneja käytetään mahdollisimman lähellä ihoa, ihanteellinen paikka tälle olisi kaula, rintakehä, vyö ja ranteet. Niitä voi säilyttää myös puhtaaseen valkoiseen liinapalaan käärittynä taskussa.

Talismanin puhdistaminen auttaa aktivoimaan sen maagisia ominaisuuksia. Käytä tätä varten neljän elementin energiaa:

  1. Esine asetetaan maahan ja pyydetään onnea.
  2. Tuleva talisman pestään puhtaalla lähteellä tai juoksevalla vedellä ja elementtejä pyydetään samalla tavalla, voit kaataa vettä lautaseen ja pitää talismanin siinä.
  3. Vahakynttilän tuli puhdistaa esineet parhaalla mahdollisella tavalla.
  4. Jätä onnen amuletti ulkoilmaan, jonka jälkeen se saa voimansa.

Vilpitön usko talismaanien voimaan ja niiden säännöllinen puhdistus kertyneestä negatiivisuudesta houkuttelee onnea ja onnea kotiisi. Onnellisuuden amulettien maagiset ominaisuudet auttavat sinua saavuttamaan taloudellisen hyvinvoinnin ja harmonian perheessä oikein käytettynä.